Coopkracht - Dag van de Coöperatie 2022

""

 

Kom op donderdag 6 oktober van 13u30 tot 21u naar de Dag van de Coöperatie in de Zebrastraat in Gent. Tijdens deze dag verwelkomt Coopkracht jou en collega-ondernemers voor een dag vol coöperatieve inspiratie, uitwisseling en netwerking. 

Het centrale thema 'Samenwerking' zoomt in op één van de basispijlers van coöperatief ondernemen. Tijdens lezingen, workshops, praktijktafels en netwerkmomenten zoeken we samen antwoorden. “Hoe zorg je voor succesvolle samenwerking in je coöperatie?, “Hoe haal je het meest uit de samenwerking met anderen?” en “Wat kunnen coöperaties samen realiseren?”. Mis deze dag niet want ‘Samen kan je meer!'

De dag van de Coöperatie is een initiatief van Coopkracht, het netwerk voor coöperaties in Vlaanderen. Inschrijven kan tot vrijdag 30 september via deze link.

Schrijf in als duo en krijg allebei 25 euro korting!

Alle praktische info vind je onder het programma.
 

Het programma

Klik hier voor de pdf-versie van het programma.

Kijk hier voor meer info over alle sessies en sprekers.
 

Praktische informatie

 

  • Datum: donderdag 6 oktober 2022
  • Tijd: Je bent welkom vanaf 13u30, het inhoudelijke programma start om 14u00 stipt en eindigt om 19u00. Nadien genieten we samen van een walking dinner en smeden we samenwerkingen voor de toekomst in het praatcafé (tot 21 uur).
  • Locatie: Zebrastraat, Zebrastraat 32/001, 9000 Gent. Klik hier voor de bereikbaarheid.
  • Prijs: Voor je deelname betaal je 100 euro als lid van Coopkracht en 150 euro als niet-lid*. De deelnameprijs is inclusief eten en drinken. 
  • Inschrijven kan tot vrijdag 30 september via deze link. Betalen doe je na ontvangst van factuur. 
  • Als je als duo inschrijft, krijgen beide deelnemers elk 25 euro korting, zowel leden als niet-leden. Dit mogen personen van verschillende coöperaties zijn en ook een mix van leden en niet-leden. 
  • Inschrijven voor de verschillende workshops gebeurt de dag zelf bij registratie.
  • Ben je ingeschreven en verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot 30 september. Nadien zijn we genoodzaakt het volledige bedrag aan te rekenen. 

* Ben je nog geen lid van Coopkracht maar wil je dit graag worden? Lees er hier alles over.

 

Datum
Locatie

Zebrastraat
Zebrastraat 32/001
9000 Gent