Coopkracht - Dag van de Coöperatie 2022

""

Kom op donderdag 6 oktober naar de Dag van de Coöperatie. Tijdens deze dag verwelkomt Coopkracht jou en collega-ondernemers die verbonden zijn aan coöperaties voor een dag vol inspiratie, uitwisseling en netwerking. 

Het centrale thema 'Samenwerking' zoomt in op één van de basispijlers van coöperatief ondernemen. In het programma vind je antwoorden op vragen als “Hoe zorg je voor succesvolle samenwerking in je coöperatie?, “Hoe haal je het meest uit de samenwerking met andere?” en “Wat kunnen coöperaties samen realiseren?”. 

Mis deze dag niet want ‘Samen kan je meer!'

De dag van de Coöperatie is een initiatief van Coopkracht, het netwerk voor coöperaties in Vlaanderen. Het event vindt plaats op donderdag 6 oktober van 14 tot 21 uur in Gent. Inschrijven kan tot vrijdag 30 september via deze link.
 

Het programma 

Je kan deelnemen aan workshops, aanschuiven bij praktijktafels, luisteren naar interessante sprekers en nieuwe samenwerkingen smeden in de netwerkruimte. 

Kijk hier voor het programma en de sprekers. Dit wordt nog wekelijks verder aangevuld. 
 

Praktische informatie 

  • De Dag van de Coöperatie vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 in de Zebrastraat te Gent. Kijk hier voor de bereikbaarheid.
  • Je bent welkom vanaf 13u30, het programma start om 14u00 stipt en eindigt om 19u00. Nadien genieten we samen van een walking dinner en smeden we samenwerkingen voor de toekomst in het praatcafé (tot 21u). 
  • Voor je deelname betaal je 100 euro als lid van Coopkracht en 150 euro als niet-lid*. De deelnameprijs is inclusief eten en drinken. Als je als duo inschrijft, krijgen beide deelnemers elk 25 euro korting. Dit mogen personen van verschillende coöperaties zijn en ook een mix van leden en niet-leden. 

* Ben je nog geen lid van Coopkracht maar wil je dit graag worden? Lees er hier alles over.  
 

Inschrijven 

Inschrijven doe je voor vrijdag 30 september via deze link. Je kan je inschrijven, alleen of als duo.
Betalen doe je na ontvangst van factuur. 

Ben je ingeschreven en verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot 30 september. Nadien zijn we genoodzaakt het volledige bedrag aan te rekenen. 

Datum
Locatie

Zebrastraat
Zebrastraat 32/001
9000 Gent