Cera cv

Korte voorstelling van ons bedrijf

Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Samen hebben we ’t goed voor elkaar.

Onze missie:

  • Samen zorgen we voor de verankering van de Belgische bank- en verzekeringsgroep KBC/CBC in de lokale economie.
  • Samen genieten we van unieke voordelen en belevingen: groepsaankopen en evenementen.
  • Samen realiseren we positieve impact in de samenleving.

Dit zijn de drie ambities waarin we het verschil willen maken in onze samenleving:

  • Een solidaire, respectvolle samenleving zonder drempels
  • Warme en zorgzame buurten voor iedereen
  • Sterke en breed gedragen coöperaties

Cera gelooft sterk in de maatschappelijke meerwaarde van elk type coöperatie, in elke sector.  We creëren hiervoor een breed draagvlak en begeleiden, coachen en ondersteunen potentiële, startende én gevestigde coöperaties. 

Wat maakt van ons een unieke coöperatie/organisatie?

Cera is van, voor en door 400.000 vennoten. Een enorm potentieel aan mensen, middelen en expertise. Een unieke community, met een gedeelde overtuiging dat samen sterker is en dat ‘allen voor allen’ ons het verste brengt. Hierdoor kunnen we meer realiseren, meer investeren, meer opbrengst creëren en meer teruggeven aan onze vennoten en aan de samenleving. Vanuit onze waarden: samenwerking, solidariteit en respect voor iedereen.

Cera gelooft in de maatschappelijke meerwaarde van elk type coöperatie, in elke sector. Of het nu gaat om een burgerinitiatief, om ondernemers die de handen in elkaar slaan, of medewerkers die mede-ondernemerschap opnemen. Het coöperatieve model biedt een krachtig antwoord op actuele economische en maatschappelijke uitdagingen. Daarom speelt Cera een voortrekkersrol om coöperatief ondernemen sterk op de kaart te zetten in België en in het Zuiden. En ondersteunen we coöperaties via vorming, coaching en advies. Zo werken we aan een duurzame, sterke, lokaal verankerde economie en samenleving. 

Contactgegevens

Muntstraat 1
3000 Leuven

Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoonnummer
016 27 96 77
Contactpersoon
Hannes Hollebecq, adviseur coöperatief ondernemen

Bedrijfsgegevens

Erkende cv
Ja
Type coöperatie
Multistakeholdercoöperatie
Aantal vennoten/coöperanten
400 000