Neem deel aan het onderzoek Leiderschap in coöperaties

Het belang van wetenschappelijk onderzoek naar coöperaties kan niet overschat worden. Coopkracht ondersteunt het onderzoek naar Leiderschap in coöperaties van de Federale Overheidsdienst Economie (FOD) en het Kenniscentrum Coöperatief Ondernemen (KCO) van de KU Leuven. Met dit onderzoek willen we de rol van leiderschap in coöperaties beter begrijpen. 

Ben je een NRC-erkende coöperatie? Neem dan zeker de tijd om de vragenlijst in te vullen. (Let op: alleen de CEO en voorzitter van de coöperatie kunnen de vragenlijst in vullen).

De enquête bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de enquête bestaat uit een online vragenlijst van ongeveer 15 minuten. Je hebt tot 11 november 2021 om de vragenlijst in te vullen. Het tweede deel van de enquête wordt begin december 2021 toegezonden. 

De enquête werd verzonden naar je algemeen emailadres. Vind je het niet terug? 

Als CEO start je de enquête hier.
Als je de voorzitter bent, start dan hier de enquête. 

KCO benadrukt dat deelname aan dit onderzoek volledig vrijwillig is en je kunt elk moment besluiten met het onderzoek te stoppen zonder nadelige consequenties. Alle verstrekte antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.
 

""