Finance the Future

Finance the Future: een inspirerend event in samenwerking met Coopkracht en beweging.net over de zoektocht naar geld voor sociaal-duurzame initiatieven, met bijzondere aandacht voor coöperaties en vzw’s.
Want de juiste mix van financieringsbronnen vinden is niet altijd makkelijk. Finance the Future helpt en inspireert je bij het leggen van je financieringspuzzel.  
Al gaat een investering voor jou ook verder dan geld. Je beseft dat het succes van je organisatie mede wordt bepaald door mensen, door samenwerking, door energie en creativiteit te investeren, en zo meerwaarde te creëren.

Wat mag je verwachten?

  • Een inspirerende keynote door futurist en trendwatcher Tom Palmaerts over alle nieuwe trends en ontwikkelingen in onze maatschappij.
  • 5 boeiende getuigenissen van coöperaties en vzw’s: Coop Centraal, Pathmakers cv, wooncoop cv en vzw sociaal ondernemen sociaal bewegen over hun maatschappelijke ambities en hoe ze financiering vonden. 
  • Interactieve panelgesprekken met financiers en koepels: Hefboom, de Vlaamse Jeugdraad, Trividend, vdk bank, beweging.net en Coopkracht over wat zij wel en niet kunnen betekenen voor je organisatie. 
  • Heel wat mogelijkheden om vragen te stellen en nieuwe contacten te leggen, want zoals de boutade zegt: “your network is your net worth”.

Of je nu je inspiratie zoekt, financiering, of je wil je netwerk uitbreiden: op 13 december moet je in Antwerpen zijn. 

Met bijdragen van o.a. Beweging.net, CoopCentraal cv, Pathmakers, wooncoop, Sociaal ondernemen en Sociale beweging, Hefboom, Trividend, vdk bank, Coopkracht en de Vlaamse Jeugdraad.

In samenwerking met:

           

Datum: woensdag 13 december van 16u-20u30

Locatie: Klooster van de Grauwzusters, Lange Sint-Annastraat 7 in Antwerpen. 

Inschrijven via info@coopkracht.be.

Locatie

Universiteit Antwerpen - Stadscampus
Lange Sint-Annastraat 7 (Gebouw S)
2000 Antwerpen