Algemene Vergadering Coopkracht

Het is tijd om het afgelopen jaar te evalueren en vooruit te kijken naar de toekomst van het netwerk. Coopkracht nodigt je daarom met plezier uit voor haar Algemene Vergadering op 5 juni in de Groene Waterman in Antwerpen. Je bent welkom vanaf 15u30.
 

Programma:

15u30: ontvangst

15u45-16u15: De Groene Waterman stelt zich voor, presentatie door auteur Pascal Gielen, schrijver en gewoon hoogleraar cultuursociologie, verbonden aan het Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA) van de Universiteit Antwerpen. Hij leidt er het Culture Commons Quest Office (CCQO).

16u30-18u00: algemene vergadering Coopkracht

Agenda algemene vergadering

18u: bezoek aan naastgelegen ViaVia Reiscafé, iets eten en drinken. We maken tijd om onderling kennis te maken, te netwerken en plannen te smeden voor de toekomst. 

Locatie
De Groene Waterman
Wolstraat 7
2000 Antwerpen

Let op: kom je met de auto, dan is parkeren enkel mogelijk in nabijgelegen parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-Park Handelsbeurs, op 5 minuten wandelen van De Groene Waterman. Met de metro vanaf Antwerpen Centraal Station ben je 5 minuten bij metrohalte Groenplaats. Vanuit daar is het nog 5 minuten stappen naar de Groene Waterman.

Inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier.

Organisatie
Inschrijving AV 05/06/2024
Aanwezigheid
Volmacht

Vergeet niet het volmachtformulier hier te downloaden, in te vullen en terug te bezorgen via info@coopkracht.org.

Locatie

Wolstraat 7
2000 Antwerpen