Koop je tickets voor de Dag van de Coöperatie op 8 december!

In deze turbulente tijden is er één ding dat standhoudt: vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in de veelbelovende toekomst. Dit hoopvolle thema staat centraal op de Dag van de Coöperatie 2023, en we willen jou uitnodigen om met ons te verkennen wat vertrouwen voor jou betekent.

Kom op vrijdag 8 december om 13u naar ’t Werkhuys in Borgerhout-Antwerpen voor een programma met tal van sprekers, hands-on workshops en inspirerende praktijktafels. Het belooft het een boeiende namiddag te worden, met voldoende ruimte om andere coöperaties te ontmoeten.

Programma
Nieuw dit jaar zijn de Braindates, waar je persoonlijke 1-op-1 gesprekken kunt voeren over specifieke thema's. Laat ons weten welk onderwerp jou boeit, en wij koppelen je aan een interessante gesprekspartner. Bovendien kun je ter plekke, via ons Vraag- en Aanbod bord, oproepen doen voor spontane gesprekken.

Mis de kans niet om te leren van experts zoals Biba Schoenmaker (Broodfonds, NL) Jan Vanwezer (LIVEZ cvso), Nick Meynen (over Degrowth), Tom Wouters (Hefboom), Jeroen Vereecke (Robinetto), Steven Pauwels (choco cvba), Stefanie Friedl (KCO KU Leuven), Margot Vingerhoedt (Ecopower), Ruth Vanreusel (RICO lab) en meer. Ontdek coöperatieve Brouwerij Carbardouche en laat je creativiteit de vrije loop in een printjam zeefdrukworkshop door Gezeever. Sluit de dag af met een boeiende terug- en vooruitblik door Adrian Billet (KCO KU Leuven).

We kunnen niet wachten om je 8 december te verwelkomen! Meld je snel aan via het registratieformulier. Je ontvangt achteraf een factuur voor de betaling.

Praktisch
Locatie: ’t Werkhuys – Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout, Antwerpen
Tijd: programma van 13u tot 18u, aansluitend netwerken met eten en drinken
Kosten: 100 euro voor Coopkracht-leden, 150 euro voor niet-leden. Kom je samen met iemand uit je coöperatie of netwerk? Dan kan je ook een duo-ticket kopen waarmee je 25 euro korting per persoon ontvangt, voor een totaal van 50 euro!

Houd deze website in de gaten voor updates over het programma en wees er op de dag zelf op tijd bij voor de workshops en praktijktafels, want de plaatsen zijn beperkt. Wil je een diepgaand gesprek voeren tijdens de Braindates? Laat ons je interessegebied weten via het registratieformulier, en wij zorgen voor de perfecte match met een andere coöperatie. Samen maken we deze dag onvergetelijk!

Heb je vragen of suggesties voor deze bijzondere dag, neem dan contact met ons op via info@coopkracht.be.

Dag van de Cooperatie 2023