Word voor één dag Ondernemer voor de Klas!

Wil jij ook vonkjes van coöperatief ondernemen bij jongeren aanwakkeren? Hen kennis laten maken met interessante marktalternatieven? Schrijf je nu in voor Ondernemer voor de Klas en inspireer hen met jouw eigen parcours!

Talent heeft vaak een zetje nodig en dat is met ondernemingszin net zo. Coopkracht is daarom ook dit jaar partner van Ondernemer voor de Klas, een project van Vlajo om ondernemingszin bij jongeren aan te wakkeren en een brug te slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Vanuit Coopkracht willen we het coöperatief ondernemerschap bij deze nieuwe generatie op de kaart zetten. We doen daarom een beroep op onze leden om voor één dag Ondernemer voor de Klas te worden en met hun verhaal de ondernemers van morgen te inspireren.

Wil jij ook vonkjes van coöperatief ondernemen bij jongeren aanwakkeren? Hen kennis laten maken met interessante marktalternatieven? Schrijf je nu in voor Ondernemer voor de klas en inspireer hen met jouw eigen parcours! We vertellen je hieronder wat je gaat doen en welke ondersteuning je daarbij krijgt.

-Het thema van jouw gastles bepaal je volledig zelf. Je vertelt vanuit jouw eigen expertise en ervaringen met (coöperatief) ondernemen en gaat in dialoog met de jongeren. Een gastles duurt ongeveer twee uur.  

-Het project richt zich op alle leerlingen van het secundair en hoger onderwijs. Gastlessen kunnen plaatsvinden in elke graad en in elke studierichting/opleiding, maar als gastspreker geef jij uiteraard jouw voorkeuren op.

-Van Vlajo krijg je een basis-PowerPoint en tips voor de gastles, zo wordt de voorbereiding van de gastles tot een minimum herleid.

-De timing voor je gastles kies je op basis van je eigen beschikbaarheid. Je kan kiezen uit een van de drie actieperiodes:
Periode 1: 15 oktober t/m 30 november ’23 - inschrijven kan van 1 september tot 15 oktober ‘24
Periode 2: 15 februari t/m 31 maart ’24 - inschrijven kan van 1 januari tot 15 februari ‘24
Periode 3: 1 mei t/m 31 mei ‘24 – inschrijven kan van 1 maart tot 1 mei ‘24

- Heb je al eerder deelgenomen aan Ondernemer voor de Klas? Maak gebruik van de login-link in de automatische mail die je ontvangt op 1 september. Je eerste keer? Stuur een mail naar wendy.smets@vlajo.org of schrijf je in via www.vlajo-ovk.be.

Organisatie
Locatie

Verschillende adressen
0000 Diverse locaties