Wooncoöperaties willen leren van jouw coöperatieve werking!

Wat kunnen wooncoöperaties leren van good practices uit andere sectoren? Hoe maken we deze sector weerbaarder? We zoeken leden uit allerhande sectoren en coöperatievormen voor een verfrissend buitenstaandersperspectief in een korte focusgroep.

Tekening van huizen

Coöperaties vind je in alle soorten en maten, in alle sectoren en in verschillende types. Deze diversiteit vinden we ook terug bij onze leden. Maar hoe hard coöperaties ook van elkaar kunnen verschillen, ze hebben ze een aantal kenmerken, troeven én uitdagingen met elkaar gemeen. Die unieke kennis willen Cera, Coopkracht, Tweeperenboom en Architectuurwijzer samenbrengen in een focusgroep rond wooncoöperaties op 20 september 2024.

Wat kunnen wooncoöperaties leren van good practices uit andere sectoren? Hoe maken we deze sector weerbaarder? Wat is er nodig zodat wooncoöperaties kunnen opschalen?

We zoeken leden uit allerhande sectoren en coöperatievormen voor een verfrissend buitenstaandersperspectief. Je helpt er niet alleen aan andere sector mee, je gaat bovendien naar huis met de nodige inspiratie voor je eigen werking.

De uitkomsten van de focusgroep worden opgenomen in het Leertraject Coöperatieve Woonprojecten van Departement Omgeving.  
 
Wil jij jouw kennis delen en zo een andere coöperatieve sector helpen weerbaarder te worden, en zelf nieuwe inspirerende inzichten krijgen voor jouw eigen coöperatie? Schrijf je in via info@coopkracht.be en wij zorgen voor een boeiende namiddag, vol kennisuitwisseling.

Praktische info:

  • Vrijdagnamiddag 20 september 2024
  • Van 12u30-15u30, voor lunch wordt gezorgd
  • Locatie: Ecopower, Posthoflei 3 in Antwerpen Berchem
  • Inschrijven via info@coopkracht.be

De focusgroep is een initiatief van Cera, Coopkracht, Tweeperenboom en Architectuurwijzer.

Locatie

Ecopower
Posthoflei 3 bus 3
2600 Berchem-Antwerpen

Organisatie

Cera, Coopkracht, Tweeperenboom, Architectuurwijzer
Posthoflei 3
2600 Berchem