Het ondernemerschap van morgen: kom naar het debat op 22 april!

Debat

In 2024 openen de stemhokjes op alle niveaus: een uitgelezen kans om de gedeelde onderneming en ondernemingsdiversiteit op de agenda te zetten. Coopkracht en Smart verenigen daarom de krachten en zetten hun schouders onder een politiek debat rond de toekomst van ondernemerschap.

Afgevaardigden uit het brede politieke spectrum kruisen die avond de degens onder leiding van moderator Hannelore Simoens (VTM). Met bevestigde deelname van Groen (Dirk Vansintjan), Vooruit (Frederik Sioen), cd&v (Robrecht Bothuyne), N-VA (Inge Brocken) en Open Vld (Robby De Caluwé). We bespreken een aantal maatschappelijke uitdagingen en hoe ondernemers daarvoor oplossingen aanreiken. Want de ondernemer van morgen wil vandaag al duurzaam ondernemen combineren met een maatschappelijke impact. En dat schept kansen voor zowel de ondernemer, het beleid als de maatschappij in zijn geheel.
Welke ondernemingsvorm leent zich daar het best toe? Over welke (extra) vaardigheden moeten ondernemers van de toekomst beschikken? Hoe behoeden we onze ondernemers voor stress en burn-out? En welke rol speelt collectief ondernemerschap in de transitie naar een rechtvaardige economie op mensenmaat?
 
Kom op 22 april om 18u30 naar Watt the Firms in Gent om ook jouw stem te laten horen! Nadien is er tijdens de receptie nog de mogelijkheid om met elkaar verder in gesprek te gaan.

Het debat is vrij toegankelijk, wel vragen we je om op voorhand in te schrijven via onderstaand inschrijvingsformulier.

Coopkracht is de netwerkvereniging voor coöperaties in Vlaanderen, Smart is een gedeelde onderneming met meer dan 38.000 vennoten. Samen organiseren we een debat om toekomstproof ondernemen op de kaart te zetten bij de volgende verkiezingen, en ver daarna.

Enquête

Jouw mening is van cruciaal belang om het debat aan te zwengelen. We nodigen je dan ook uit om deze anonieme enquête in te vullen om je ervaring en behoeften als ondernemer met ons te delen: https://ixhk6ebqo9k.typeform.com/to/hGHyUVgu

Timing:

Deuren open: 18 u.
Debat: start om 18.30 tot 20 u.
Aansluitend: receptie, 20 tot 21.30 u.

Watt the Firms, Nieuwewandeling 62 – 9000 Gent.

Gratis fietsstalling.
Gewijzigde halte:
11 – P4: Nieuwewandeling.
4 – 10 – 12a – 12b – 930: Brugsepoort.

Schrijf je hier in:

inschrijving
Ik schrijf me in voor het debat 'Het ondernemerschap van morgen' op maandag 22 april in Gent.
Locatie

Watt The Firms
Nieuwe Wandeling 62
9000 Gent

Organisatie

SMart ism Coopkracht
Nieuwe Wandeling 62
9000 Gent