Infosessie 'Coöperatieve ondernemers voor de Klas'

De nieuwe campagne van ‘Ondernemers voor de Klas’ gaat door van 11 januari 2020 tot en met 5 maart 2021. De inschrijvingen lopen tot 30 september 2020. Daarom doen we nu reeds een warme oproep naar coöperatieve ondernemers om deel te nemen aan deze campagne!  Op vrijdag 4 september 2020 om 10.30 uur organiseert Coopkracht een infosessie (zoom).  

Je hoort o.m. de inspirerende verhalen van een aantal coöperatieve ondernemers die deelnamen aan vorige edities en verneemt meer over de praktische organisatie. Maak mee het verschil door met jou getuigenis jongeren in jouw regio gedurende 2 uur te informeren, warm te maken en te sensibiliseren over de kracht, de eigenheid en de mogelijkheden van het coöperatief ondernemen!

Het project maakt deel uit van het ruimer project ‘jongeren in coöperatie’ dat Coopkracht, met de steun van Cera, realiseert in de periode 2020-2023.

Schrijf je hieronder in.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met Alain Schoovaerts of bekijk hier alvast het filmpje met getuigenissen door coöperatieve ondernemers voor de klas uit vorige edities.

Inschrijvingsformulier
Ik schrijf me in voor de online infosessie 'Coöperatieve ondernemers voor de klas' op vrijdag 4 september 2020 om 10.30 uur.
Datum