Postgraduaat Coöperatief Ondernemen en Management

Op 24 januari gaat de nieuwe editie van het ‘Postgraduaat in Coöperatief Ondernemen en Management’ van start. Deze opleiding wordt georganiseerd door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven in samenwerking met Cera en Boerenbond.

Deze opleiding maakt deel uit van de Cera-Boerenbond leerstoel Kenniscentrum voor Coöperatief Ondernemen, die tot doel heeft onderzoek en onderwijs over coöperaties bij de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen te ontwikkelen.

Met dit programma willen we de deelnemers een grondig inzicht geven in de specifieke aspecten en uitdagingen eigen aan coöperatief ondernemen en het management van coöperaties. In elke module wordt een bepaald managementgebied behandeld, telkens met een focus op de wijze waarop het (idealiter) invulling krijgt in een coöperatie. Het programma omvat tevens een module die ingaat op sectorspecifieke aandachtspunten.

We zijn ervan overtuigd dat dit postgraduaat bestuurders en managers van coöperaties zal versterken in hun opdracht en dat deelname de investering waard is.

Het volledige programma en meer informatie vind u:

Datum