Fietstocht langs coöperaties in Antwerpen

Wil je even in de toekomst kijken en te weten komen hoe een wereld geïnspireerd door coöperaties er zou kunnen uitzien? Op 6 juli, International Day of Cooperatives, organiseren o.a. Commons Lab, Coop Centraal en Vliegwiel een fietstocht in Antwerpen.

Antwerpen heeft een verzameling van diverse coöperaties die streven naar positieve verandering en een duurzame samenleving. De fietstocht neemt je mee op een inspirerende reis langs enkele van deze bloeiende initiatieven. Van voedsel, journalistiek, tot woon- en energiecoöperaties.  Stap op je fiets en laat je inspireren door de coöperatieve geest die door Antwerpen waait!

Praktisch:

Tijdstip: zaterdag 6 juli, start om 14u in de Groene Waterman (Wolstraat 7, 2000 Antwerpen). Na afloop van de fietstocht voorzien we een eenvoudig en betaalbaar diner rond 18u00 bij De Beek vzw (Van Diepenbeeckstraat 22, 2018 Antwerpen). Je kan ook alleen deelnemen aan de fietstocht.

Inschrijven via inschrijven@commonslab.be. Deelname is gratis. Iedereen betaalt zelf drankjes en eten. Max 30 deelnemers.

Wil je als coöperatie in het Antwerpse graag meewerken aan de fietstocht, opgenomen worden in de route, laat via koen@commonslab.be van je horen!

Locatie

Wolstraat 7
2000 Antwerpen

Organisatie

Commons Lab, Coop Centraal, Vliegwiel
Nvt
0000 Antwerpen