Coopkracht Soirée

Kijk je er ook naar uit om opnieuw met anderen in gesprek te gaan? Je te laten inspireren door de verhalen van anderen en je eigen ervaringen te delen? Dan is de Coopkracht Soirée echt iets voor jou! 

Coopkracht Soirée is een lokaal netwerkevenement waar praktische kennisuitwisseling tussen coöperatieve ondernemers en netwerking centraal staan. Met de Coopkracht ‘inspirerende vragen’-box, voer je verschillende een-op-een gesprekken, leer je je collega-ondernemers op een andere manier kennen en kom je op een informele manier tot uitwisseling van kennis en ervaring. Op het uitwisselingsbord kan je concrete vragen lanceren en beantwoorden. De informele setting, het samen eten en drinken dragen bij aan de sfeer en gezelligheid. 

Op het eind van deze avond: 

  • heb je je persoonlijk en coöperatief netwerk uitgebreid 
  • kreeg je enkele concrete vragen beantwoord 
  • heb je leerrijke en interessante gesprekken gevoerd 
  • voel je je gesteund door een bredere beweging 

Deze activiteit wordt in november drie weken na elkaar op telkens een andere locatie georganiseerd. Sluit aan op de avond die het dichtst bij je vestigingsplaats aansluit in Antwerpen, Gent of Leuven. Prijs voor Coopkracht-leden is 25 euro (eten en drinken inbegrepen), niet-leden betalen 40 euro.

Mis deze inspirerende en verbindende avond niet en schrijf je nu in!

""